LA 1
LA 2
Antena 3
Cuatro
Telecinco
+

Programación TV3


Ayer Hoy Mañana Mié Jue Vie Sáb

Ver que están echando ahora

00:25 Notícies 3/24
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
06:00 Notícies 3/24
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
07:30 TN matí
Primer informatiu del dia, presentat per Ariadna Oltra, per començar la jornada amb els últims titulars.
08:30 Els matins
Macroprograma matinal diari de TV3 que presenten les periodistes Lídia Herèdia, Núria Solé i Carles Costa. L'espai inclou reportatges, entrevistes, tertúlies i debats, a més de seccions dedicades al temps, als esports i al trànsit.
11:00 Planta baixa
El periodista Ricard Ustrell presenta aquest magazín d'actualitat social i política.
13:55 Telenotícies comarques
Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal.
14:30 Telenotícies migdia
Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.

Empezó hace 29 minutos

15:40 Cuines
Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''el consell'' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.
16:00 Serie: Com si fos ahir (T3): Ep.122 Episodi 122
Una colla d'antics companys d'institut es retroben després de vint-i-cinc anys.
16:40 Tot es mou
Helena Garcia Melero i Lluís Marquina condueixen aquest magazín diari que segueix l’actualitat, dóna veu als protagonistes del moment i tracta aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret.
20:15 Està passant: Episodi 15
Informatiu satíric presentat per Toni Soler que analitza les claus de l’actualitat del dia. L’espai també dóna veu a experts perquè exposin la seva opinió sobre l’actualitat i entrevista els seus principals protagonistes.
21:00 Telenotícies vespre
Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l'àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l'encarregat de presentar les notícies de la jornada.
22:05 Serie: Merlí. Sapere aude (T1): Ep.3 El cardumen
Bolaño usa a Pol para hacer un ejercicio que le deja en mal lugar. Él se cabrea y Bolaño termina disculpándose. Se llevarán bien. Bolaño tiene un problema de alcoholismo. Los chicos de la facultad hacen una fiesta en casa de Minerva.
23:05 Al cotxe: Episodi 10
Eloi Vila acompanya en cotxe a varis personatges coneguts de TV3.
23:50 Quan arribin els marcians: Episodi 3
Júlia Bertran i Jofre Font són els reporters que encapçalen aquest programa cultural.