LA 1
LA 2
Antena 3
Cuatro
Telecinco
+

Programación TV3


Ayer Hoy Mañana Vie Sáb Dom Lun

Ver que están echando ahora

01:06 Notícies 3/24
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
06:00 Notícies 3/24
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
07:30 TN matí
Primer informatiu del dia, presentat per Ariadna Oltra, per començar la jornada amb els últims titulars.
08:30 Els matins
Macroprograma matinal diari de TV3 que presenta la periodista Lídia Heredia. L'espai inclou reportatges, entrevistes, tertúlies i debats.
11:00 Planta baixa
El periodista Ricard Ustrell presenta aquest magazín d'actualitat social i política.
13:55 Telenotícies comarques
Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal.
14:30 Telenotícies migdia
Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.
15:40 Cuines
Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''el consell'' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.
15:55 Serie: Com si fos ahir (T4): Ep.85 Episodi 85
Una colla d'antics companys d'institut es retroben, després de vint-i-cinc anys.
16:35 Tot es mou
Helena Garcia Melero i Lluís Marquina condueixen aquest magazín diari que segueix l'actualitat, dóna veu als protagonistes del moment i tracta aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret.
20:15 Està passant: Episodi 195
Informatiu satíric presentat per Toni Soler que analitza les claus de l'actualitat del dia. L'espai també dóna veu a experts perquè exposin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevista els seus principals protagonistes.
21:00 Telenotícies vespre
Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l'àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l'encarregat de presentar les notícies de la jornada.
22:15 Cine: Madame (2017)
Una pareja de americanos acaba de instalarse en París y han decidido celebrar una cena en la que reunir a miembros de la alta sociedad americana y parisina. Ella descubre en el último momento que el ... Leer más
23:45 Cine: Tocats pel foc (2019)
Un jove activista conviurà clandestinament amb una família en una barraca d'un barri de Barcelona. La jove filla del matrimoni quedarà seduïda per les idees i la personalitat del jove.