LA 1
LA 2
Antena 3
Cuatro
Telecinco
+

Programación TV3


Ayer Hoy Mañana Lun Mar Mié Jue

Ver que están echando ahora

00:39 Més 324
Espai de debat presentat per en Xavier Graset en què es confronten idees i punts de vista sobre els temes d'interès i l'actualitat. Catalunya, en particular, i el món, en general, estan vivint moments de gran transformació.
02:15 Notícies 3/24
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
06:00 Notícies 3/24
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Empezó hace 136 minutos

10:52 InfoK
Informatiu dirigit a nens i joves d'entre 8 i 13 anys que s'emet de dilluns a dijous a les 19:30. S'hi recull l'actualitat informativa, adaptant-la a les necessitats i interessos del menor.
11:09 Adolescents XL
Un espai per parlar del dia a dia, de les il·lusions, els somnis i les frustracions d'una generació que no ho té fàcil.
12:09 TV3xunTUB
Recull dels grans moments televisius de la temporada de TV3. Com qualsevol xarxa social, el programa és un sense fi de contingut, on l'espectador pot aturar-se en qualsevol moment per mirar el que li interessa.
12:40 Batalla monumental: Batalla final
La Batalla Final ha arribat i es lliura entre els sis monuments finalistes.
13:47 Zona Zàping (T17): Episodi 26
Espai setmanal que ofereix un recull de les imatges més espectaculars, curioses o actuals de continguts esportius que ofereixen les diferents cadenes de televisió, tant estatals com internacionals.
14:30 Telenotícies migdia
Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.
15:39 Cine: Ni une ni deux (2019)
En las calles de Estambul, Mehmet, un trabajador del almacén de desechos enfermo, toma a un niño pequeño bajo su protección y pronto debe enfrentar su propia infancia traumática.
17:21 Cine: La meva vida als seixanta (2014)
Louise, de sesenta años, es obligada a jubilarse antes de tiempo y decide usar el tiempo libre del que ahora dispone en quedarse embarazada y tener un bebé. Mientras, Frans, también de sesenta años ... Leer más
18:56 No tenim vergonya
Algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya les recordem, però són les menys nombroses. El programa revisa els 35 anys de material generat per Televisió de Catalunya.
19:12 Al cotxe: Josep Cuní i Boris Ruiz
Eloi Vila acompanya en cotxe a varis personatges coneguts de TV3.
21:00 Telenotícies vespre
Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l'edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.
22:03 Preguntes freqüents: Episodi 25
Espai polític que analitza els temes d'actualitat. Amb l'objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es planteja l'audiència, el programa busca les claus de l'actualitat per entendre-la millor, amb un to amè i distès.