LA 1
LA 1
LA 2
LA 2
Antena 3
Antena 3
Cuatro
Cuatro
Telecinco
Telecinco
+

Programación À Punt


Ayer Hoy Mañana Dom Lun Mar

Ver que están echando ahora

Programación para hoy en À Punt

00:05 Serie: Bienvenidos a la familia (T1): Ep.1 Eduardo
Con la amenaza del desahucio sobre ella, Ángela se lleva a su familia a visitar a su padre.
01:00 Serie: Bienvenidos a la familia (T1): Ep.2 El congelador
Victoria empieza a venirse abajo por la pena. Ángela se lleva una sorpresa al toparse con una fiesta en casa de su padre, donde coincide con una antigua amistad.
01:50 À Punt Notícies nit
Informatiu presentat per Rosa Romero.
02:45 Atrapa'm si pots
Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d’humor i amb una mecànica senzilla presentat per Óscar Tramoyeres.
03:45 Redifusió
Espacio que incluye la emisión de repetición de programas.
07:00 Les notícies del matí
Un espai informatiu innovador, presentat per Clara Castelló i editat per Elpídia Bellver. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.

Empezó hace 124 minutos

10:00 La gastroneta en ruta
La gastroneta descobreix la gastronomia de les comarques de la Comunitat Valenciana.
10:30 Grandes viajes en tren: Zimbabue-Zambia 1ª Parte
En este nuevo episodio Philippe pone rumbo a dos países africanos, Zimbabue y Zambia.
11:25 Gormandia
Espai gastronòmic i humorístic sobre cuina casolana.
11:55 Ciutats desaparegudes: Gàtova, Ibi, Luis Lluch Garín, Dolores Llíria i Clubs de futbol
Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la identitat de la gent de la Comunitat Valenciana.
13:00 Socarrats
Programa d'esquetxos humorístics que conta les aventures de dos famílies valencianes en un ambient urbà. La tornada al treball, la rutina diària o la crisi econòmica són alguns dels problemes que afecten en esta etapa als protagonistes.
13:30 De mar i bancal
Un format innovador per a seguir de prop l’activitat professional de la gent del camp i la mar.
14:00 À Punt Notícies migdia
Informatiu presentat per Victoria Maso i Isabel Sánchez.
15:40 Atrapa'm si pots
Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d’humor i amb una mecànica senzilla presentat per Óscar Tramoyeres.
16:40 Serie: Tornar a casa (T3): Episodio 5
Una misteriosa mujer está encaramada entre el duro legado de la Segunda Guerra Mundial y la esperanza de una nueva vida en Australia.
17:30 Serie: Cuori (T1): Ep.12 L’elecció de Mosca
Somnis, ambicions i amor habiten el departament de cirurgia cardíaca de l'hospital Le Molinette de Torí, a la fi dels anys 60. El mèdic cap Cessés Corvara crea un equip capaç de realitzar el primer trasplantament de cor de la història.
18:30 Serie: L'Alqueria Blanca
Cinquena temporada de la sèrie que narra les vivències d'un poble valencià d'interior a mitjans dels anys 60. Esta ficció ha aconseguit consolidar-se com un fenomen televisiu amb audiències estratosfèriques.
19:50 Serie: Cròniques del Zoo
La serie se sumerge en la vida secreta de los animales, en las relaciones que establecen entre ellos y con sus cuidadores en los parques de Fuengirola, Valencia y Gijón.
20:20 La cuina de Morera
'La cuina de Morera’ és el lloc de trobada per als amants de la cuina mediterrània i saludable. El cuiner Jordi Morera i la nutricionista Ana Sirvent ens acosten a la riquesa de la nostra gastronomia mitjançant propostes fàcils de cuinar a casa.
21:00 À Punt Notícies nit
Informatiu presentat per Rosa Romero.
22:00 Cine: Berlin '36
En los días previos a los Juegos Olímpicos de 1936, el destino de la saltadora Gretel Bergmann está en juego, ya que se decide si un atleta judío puede ser parte o no del equipo olímpico alemán.
23:35 Cine: Headhunters (2011)
Roger es un hombre que parece que lo tiene todo: es el headhunter (cazatalentos) más exitoso de Noruega, está casado con Diana, la bella propietaria de una galería de arte, posee una magnífica casa, ... Leer más