LA 1
LA 2
Antena 3
Cuatro
Telecinco
+

Programación TV3 Cat


Ayer Hoy Mañana Sáb Dom Lun

Ver que están echando ahora

Programación para hoy en TV3 Cat

00:49 Zona Franca: Episodi 29
El còmic Joel Díaz condueix aquest programa d'humor, dirigit a un públic jove i digital.
01:42 Més 324
Espai de debat presentat per en Xavier Graset en què es confronten idees i punts de vista sobre els temes d'interès i l'actualitat. Catalunya, en particular, i el món, en general, estan vivint moments de gran transformació.
03:37 Notícies 3/24
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Empezó hace 46 minutos

05:00 Folc a l'estudi
Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.
06:00 Notícies 3/24
Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.
14:30 Telenotícies migdia
Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.
15:40 Cine: Gambit (2012)
Harry, restaurador de arte, está cansado de Lionel Shabandar, un multimillonario caprichoso y excéntrico. Un día decide darle una lección y, de paso, estafarle unos cuantos millones de dólares. Para ... Leer más
17:00 Cine: Joc de rol
A Barcelona hi ha un seguit d'assassinats sense mòbil aparent que desconcerten completament la policia.
18:33 Cine: La caverna (2000)
L'assassinat del seu xicot fa que Alícia, una estudiant d'informàtica, es vegi immersa en un inquietant viatge a través d'un joc de rol que la farà dubtar de l'autenticitat de tot el que l'envolta. ... Leer más
20:10 Obrint plaça: La generositat
La generositat és una qualitat que, quan es posa en pràctica, fa la vida més fàcil.
20:40 Programa per determinar
Programa por determinar.
21:00 Telenotícies vespre
Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l'àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l'encarregat de presentar les notícies de la jornada.
22:05 Polònia: Episodi 13
Espai de sàtira política a càrrec d'un grup d'actors i humoristes que lidera Toni Soler.
22:45 Alguna pregunta més?: Episodi 13
Espai satíric que fa un repàs en clau d'humor a l'actualitat política i al panorama televisiu català, espanyol i internacional. El programa és una creació dels responsables del programa que s'emetia amb el mateix nom a Catalunya Ràdio.
23:20 Cine: Gossos
Un matrimoni en crisi no troba la manera de separar-se sense destrossar-se la vida i arrossegar altres persones del seu entorn més pròxim.